Vormt nieuwe assistent prins Harry bedreiging voor huwelijk?

Nieuwe assistent lijkt sprekend op ex- vriendin Harry
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prins Harry heeft een nieuwe assistent aangenomen die verdacht veel lijkt op zijn ex-vriendin Chelsy Davy. Vormt de assistent een bedreiging voor zijn huwelijk met Meghan?

Harry heeft tijdens zijn getuigenis in de rechtbank zijn hele leven gedeeld. Ook zijn relatie met Chelsy Davy werd uitgebreid besproken. De twee hadden vanaf 2004 zes jaar lang een relatie. Het op de klippen lopen van deze relatie is volgens Harry de schuld van de pers. Zo vertelde de Britse prins onder andere dat er een tracker werd gevonden op de auto van Chelsy en dat hun telefoons gehackt werden.

Nieuwe assistent

Nu Harry een nieuwe assistent heeft aangenomen wordt hij opnieuw geconfronteerd met zijn verleden. Zijn assistent Harrison Colcord lijkt namelijk verdacht veel op Chelsy. Harrison werkte recentelijk als Marketing en Sales Director bij San Ysidro Ranch in Californië. Daar was ze verantwoordelijk voor alle marketingcampagnes en public relations.

Harry’s ex Chelsy Davy

Eigenlijk zou Harrison het leven van Harry en Meghan gemakkelijker moeten maken, maar omdat ze zóveel wegheeft van Chelsy, wordt er vermoed dat ze in het ergste geval zelfs hun huwelijk in gevaar kan brengen. ,,Harrison lijkt niet alleen qua uiterlijk op Chelsy, ze zijn ook hetzelfde type”, luidt het in het Duitse Bunte.

Maakt Meghan zich zorgen?

Harry noemde Chelsy maar liefst honderd keer in de rechtbank en ook in zijn boek Spare heeft hij het vaak over haar. Dat Chelsy na al die jaren nog een grote rol in het leven van Harry speelt, moet voor Meghan een klap in het gezicht zijn. Dat ze nu met een dubbelganger van Harry’s ex moet werken, baart haar duidelijk zorgen: op de laatste foto’s die van haar zijn verschenen, ziet Meghan er verdrietig en bezorgd uit.

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck