Vraag het aan Lieve: ‘Avontuurlijke minnares laat me in de steek’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Lieve beantwoordt voor DenD intieme vragen over relatie- en liefdesproblemen. Ze schuwt niet om eerlijke en soms harde adviezen te geven. Heb je ook een kwestie die je wilt voorleggen aan Lieve stuur dan je bondig geformuleerde vraag naar [email protected].

Hoi Lieve,

Een paar maanden geleden heb ik het uitgemaakt met mijn ex om samen met mijn minnares een nieuw avontuur te beginnen: samen de wereld rondreizen. Onze affaire begon ruim een half jaar geleden, nadat we elkaar ontmoetten tijdens een yogaretreat. We waren allebei zo opgewonden over het hele idee om samen te reizen, nieuwe avonturen te beleven en innerlijke rust te vinden. Maar nu, wanneer ik voorstel om concrete plannen te maken en onze reisroutes te bespreken, lijkt mijn o zo spannende minnares ineens terug te krabbelen. Ik heb zoveel gevoelens en energie in onze relatie gestoken, wat moet ik doen?

F. te L.

Antwoord Lieve

Het lijkt erop dat de vonk tussen jou en je minnares van haar kant uit aan het doven is. Besef dat de opwinding en het geheime aspect van jullie affaire na verloop van tijd kunnen vervagen. Vraag je minnares wat er aan de hand is en hoe zij zich voelt. Het kan zijn dat ze behoefte heeft aan meer emotionele verbinding, rust in haar eigen leven, of misschien heeft ze twijfels over de consequenties van een verdere relatie. Wees bereid om compromissen te sluiten en te accepteren dat de relatie kan veranderen of eindigen.

Tags

VRAAG HET AAN LIEVE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck