Vraag het aan Lieve: ‘Gaat mijn Tinder-droom in rook op?’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Lieve beantwoordt voor DenD intieme vragen over relatie- en liefdesproblemen. Ze schuwt niet om eerlijke en soms harde adviezen te geven. Heb je ook een kwestie die je wilt voorleggen aan Lieve stuur dan je bondig geformuleerde vraag naar [email protected].

Hi Lieve

Ik, Martin, ben 32 jaar oud en ik heb onlangs via Tinder een afspraakje gehad met een vrouw. Ze leek perfect. Slim, grappig en vol beloften voor een spannende avond. We hadden leuke gesprekken, romantische berichtjes en ze stuurde ’s nachts sexy foto’s. Maar nu? Stilte. Geen ochtendzoentjes op WhatsApp, geen antwoord op mijn berichten en zelfs mijn oproepen worden genegeerd. Dit gedrag komt niet overeen met de zorgzame persoon die ik dacht te kennen. Is dit het einde van ons sprookje?

Martin

Antwoord Lieve

Na die wervelwind van romantiek en beloften kan de stilte nu inderdaad teleurstellend zijn. Het is belangrijk om te erkennen dat Tinder soms een vluchtige wereld is, waar aandacht snel kan verschuiven naar een ander. Neem de tijd om te reflecteren op wat je echt wilt in een relatie. Probeer met haar te praten over je gevoelens en onzekerheden. Als ze niet bereid is om te luisteren of te reageren, is het wellicht tijd om verder te gaan en iemand te vinden die jouw liefde en aandacht volledig waardeert.

Tags

VRAAG HET AAN LIEVE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck