Vraag het aan Lieve: ‘Hij feest mee met zijn dochters vriendinnen!’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Lieve beantwoordt voor DenD intieme vragen over relatie- en liefdesproblemen. Ze schuwt niet om eerlijke en soms harde adviezen te geven. Heb je ook een kwestie die je wilt voorleggen aan Lieve stuur dan je bondig geformuleerde vraag naar [email protected].

Beste Lieve,

Het baart me zorgen dat mijn partner zoveel tijd doorbrengt met zijn tienervrienden van zijn vijftienjarige dochter. Zelfs zonder haar aanwezigheid. Hij is een paar jaar geleden gescheiden van haar moeder. Zijn dochter komt regelmatig bij ons logeren en nodigt haar vrienden dan uit. Mijn partner toont meer betrokkenheid bij hun leven dan bij het onze. Hij gaat zelfs met ze naar festivals en feestjes. Niets wijst erop dat er iets ongepast gebeurt, maar ik begrijp het niet en voel me afgewezen.

L. uit D.

Antwoord Lieve

Deze situatie is best bijzonder en er kunnen verschillende redenen zijn waarom je partner zoveel tijd doorbrengt met deze meiden. Misschien zit hij in een midlifecrisis en probeert hij zijn jeugd te herbeleven. Of wellicht denkt hij dat dit een manier is om een betere band met zijn dochter op te bouwen. Hoe dan ook, door zich kwetsbaar op te stellen, loopt hij het risico om met moeilijkheden geconfronteerd te worden. Een van de vriendinnen zou bijvoorbeeld verliefd op hem kunnen worden. Praat openlijk en eerlijk met hem over hoe je je voelt en waarom deze situatie problematisch voor jou is.

Tags

VRAAG HET AAN LIEVE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck