Vraag het aan Lieve: ‘Zijn libido lijkt vastgelijmd aan de bank!’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Lieve beantwoordt voor DenD intieme vragen over relatie- en liefdesproblemen. Ze schuwt niet om eerlijke en soms harde adviezen te geven. Heb je ook een kwestie die je wilt voorleggen aan Lieve stuur dan je bondig geformuleerde vraag naar [email protected].

Beste Lieve,

Mijn relatie lijkt een langzame dood te sterven, vooral op het gebied van intimiteit. Ondanks mijn inspanningen – 15 kilo afgevallen, sexy lingerie aangetrokken en zelfs een Valentijnsdiner georganiseerd – lijkt het libido van mijn man vastgelijmd aan de bank. Wat kan ik nog doen om zijn aandacht terug te winnen en de vonk weer te laten overslaan? Alle suggesties zijn welkom!

B. uit P.

Antwoord Lieve

Het lijkt erop dat je alles hebt geprobeerd om het vuur in je relatie aan te wakkeren. Misschien wordt het tijd voor een onconventionele aanpak – een sensuele massagecursus, een avontuurlijk rollenspel, of zelfs een rendez-vous in een exotische hotelkamer. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek waar het jullie brengt! Maar laten we de communicatie niet uit het oog verliezen. Misschien heeft hij iets op zijn hart dat hij niet durft te uiten. Misschien heeft hij gewoon een subtiele aanmoediging nodig om zijn romantische kant te laten zien.

Tags

VRAAG HET AAN LIEVE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck