Vraagtekens bij carrière vriendin Dirk Zeelenberg: ‘Runt piramidespel’

Vriendin Dirk blijkt oplichtster
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dirk Zeelenberg en zijn zeventien jaar jongere vriendin Nicole leiden een leven vol luxe. Met een penthouse op Curaçao en luxe etentjes hebben de twee het goed voor elkaar. Nicole verdient naar eigen zeggen soms wel 10.000 euro per maand, maar volgens geruchten komt dat omdat ze een piramidespel runt…

Slechts een jaar na de scheiding met zijn vrouw Suus Schenk, kwam Dirk Zeelenberg met het nieuws dat hij samen is met de zeventien jaar jongere Nicole de Vries. De twee genieten samen van een leven vol luxe, al worden daar wel vraagtekens bijgezet. Op haar website belooft Nicole mensen met een ‘uniek businessconcept’ geheel financieel onafhankelijk te worden.

Producten zelf kopen

Het gaat om het verkopen van producten van het bedrijf Forever Living, die niet in de winkel te koop zijn. Nicole betaalt geen salaris; wie mee wil doen moet het beloofde inkomen zélf verdienen door de producten te verkopen. Maar deze producten moet je wel eerst kopen, en die zijn niet goedkoop. Volgens weekblad Privé moet je als ‘Forever Business Owner’ een startpakket kopen met achttien producten wat bij elkaar maar liefst 481 euro kost.

‘Piramidespel’

Vervolgens kan je dan een eigen team bouwen. ,,Dat zit zo: die mensen moeten allemaal zelf producten kopen om te verkopen, waarover de hoogste in de piramide – in dit geval Nicole – een percentage krijgt”, schrijft Privé. Dus hoe méér mensen Nicole werft, hoe meer ze zélf verdient.

‘Soms verdien ik 10.000 euro’

Vindt Nicole het zelf ook een piramidespel? ,,Het ligt er een beetje aan hoe iemand een piramidespel ziet”, antwoordt ze in Privé. ,,Ik zie het eerder als een soort web.”

Wel geeft ze toe dat inderdaad lang niet iedereen veel geld verdient. ,,Ik heb maanden gehad dat ik 10.000 euro verdiende, maar dat is zeker niet haalbaar voor iedereen. De één verdient het wel, de ander verdient er niet zo heel veel mee.”

Tags

DIRK ZEELENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck