Vraagtekens bij foto Paul de Leeuw: ‘Wat is dat witte poeder?’

Vreemd poeder om neus Paul de Leeuw
Door: Charlotte Wijnen
23-06-2022

Paul de Leeuw heeft een zomerse foto van zichzelf gedeeld op Instagram. Maar volgers raken afgeleid vanwege zijn neus waar iets wits te zien is. Het zorgt voor vreemde speculaties…

Zonnebrand, poedersuiker of tóch iets anders: wat is dat witte spul dat in de neus van Paul de Leeuw zit? Omdat het vandaag op veel plekken in Nederland 30 graden is, zou zonnebrand de meest logische verklaring zijn. Toch zorgt het voor wat speculaties op Instagram.

‘Wit spul’

,,Heel leuk die aankondiging Paul de Leeuw, maar ons oog valt toch op iets anders”, schrijft Juicechannel in Instagram Stories. Ze delen de foto van Paul waarop het witte spul duidelijk te zien is. Volgens het kanaal kunnen het drie dingen zijn: zonnebrand, poedersuiker óf drugs.

Onder vuur

Gisteren kwam Paul nog flink onder vuur te liggen vanwege een vermeende ‘angstcultuur’ bij zijn programma’s. ,,Ik heb in een ver verleden als productieassistent gewerkt bij zijn programma en hij stond soms op 10 cm van mijn gezicht te schreeuwen hoe dom ik was en dat ik niks kon”, vertelde een bron in gesprek met Yvonne Coldeweijer. ,,Als je een fout maakte was hij echt een monster.”

‘Aan de snuffel’

De boze buien van Paul zouden zelfs zo ver zijn gegaan, dat er geruchten de ronde deden over zijn vermeende drugsgebruik. ,,Met Paul de Leeuw werken was als Russisch Roulette. Die man was zó opvliegend en zó onredelijk dat het gerucht de ronde deed dat hij weleens flink aan de snuffel geweest kon zijn”, zei een andere bron.

Meer DenD