Vraagtekens bij oprechtheid MAFS-Malou: ‘Dit is raar’

Is Malou soms een ingehuurde actrice?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De eerste match in Married at First Sight is een feit, maar veel kijkers hebben er geen vertrouwen in dat Sarath en Malou bij elkaar blijven. Ook worden er vraagtekens geplaatst bij de oprechtheid van Malou…

Het eerste koppel dat dit seizoen elkaar het ja-woord geeft zijn Malou en Sarath. Volgens de matchmakers zullen zij elkaar gaan vinden in hun vrolijkheid, want ze houden allebei van een feestje. Toch twijfelen kijkers behoorlijk aan de match.

‘Geen match’

,,Ok, geen match. Hij is veel te lief en zacht voor haar. Zij zoekt iemand die haar soms terugfluit… Gaat niet gebeuren met deze man”, schrijft een kijker op X. Een ander is het daarmee eens. ,,Dat denk ik ook!”

Teken aan de wand

Maar dat is niet alles. Juicekanaal Realityfbi is erachter gekomen dat Sarath en Malou elkaar helemaal niet op social media volgen. Volgens het kanaal is dat een teken aan de wand. ,,Je zou denken dat als ze een stel zijn ze op z’n minst elkaar volgen”, schrijft het kanaal op Instagram. Ook wordt er getwijfeld aan de oprechtheid van Malou. ,,In aflevering twee, minuut twee, zegt ze nooit de ambitie te hebben gehad om mee te doen. Waarom is dit dan de tweede keer dat je meedoet? Malou deed in seizoen 1 ook al mee.”

Tags

MAFSMARRIED AT FIRST SIGHT .

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck