Vraagtekens bij verhaal Rogier over biologische vader: ‘Het is flauwekul’

Verhaal Rogier over vader is verzonnen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rogier Smit beweert dat Willem Oltmans zijn biologische vader is, iets wat zijn moeder Joke aan hem zou hebben opgebiecht. Nu spreekt Joke voor het eerst zélf met de media en er lijkt iets vreemds aan de hand te zijn: zij beweert helemaal geen contact met Rogier te hebben…

Sinds Rogier Smit ervan overtuigd is dat Willem Oltmans zijn biologische vader is, heeft hij het nergens anders meer over. Op Instagram veranderde hij zijn achternaam in ‘Oltmans’ en in de media doet hij de ene na de andere onthulling.

Geen contact

Toch worden er nu een aantal vraagtekens bij het verhaal van Rogier geplaatst. Waarom? Volgens hem heeft zijn moeder Joke opgebiecht dat Willem Oltmans zijn biologische vader is, maar volgens háár heeft ze helemaal geen contact met Rogier.

,,Ik heb geen contact meer met hem, dus ik ga er niet over praten”, vertelt Joke Smit aan weekblad Weekend. ,,Of het klopt? Daar ga ik niet op in. Of het een raar verhaal is? Dat weet ik niet. Ik zeg er helemaal niks over. Wat mensen daarvan vinden, interesseert mij eigenlijk niks en dat meen ik. Ik wil er niks mee te maken hebben. Dat vind ik heerlijk rustig en dat wil ik het liefst zo houden.”

‘Flauwekul’

Hoewel Joke niets wil zeggen, is het volgens Frank Jansen, de ex van Rogier, wel duidelijk. ,,Ze zegt niks, dus met andere woorden: het is een beetje flauwekul wat Rogier beweert”, zegt Frank tegen Weekend. ,,Of ze laat het bewust in het midden. Ik weet het ook niet, Het is een goedig mensje. Ik denk dat het heel zielig is wat zij meemaakt. Haar zoon is haar oogappeltje en daar heeft ze nu ruzie mee.”

Waarom hebben moeder en zoon ruzie? Op die vraag wil Rogier geen antwoord geven. ,,Het gaat om mijn moeder en dat ligt erg gevoelig”, antwoordt Rogier. ,,Ik hang niet graag de vuile was buiten, dat hebben jullie eerder kunnen zien met mijn ex-man Frank Jansen.”

Tags

FRANK JANSENROGIER SMIT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck