Vragen over B&B Roy Donders: ‘Kan er wel echt worden gereserveerd?’

Is BenB van Roy fake?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Naast ‘Stylist van het Zuiden’ is Roy Donders inmiddels ook eigenaar van een Bed & Breakfast: Spa Goud. Maar sinds de website van de B&B in de lucht is, zijn er een hoop vragen. Zo moet je reservering éérst goedgekeurd worden voordat je daadwerkelijk een boeking kan plaatsen.

,,Even ontsnappen aan je drukke leven? Kom volledig tot rust tijdens een overnachting in onze luxe privé wellness”, luidt het op de website van de B&B van Roy. ,,Je ontwaakt in een heerlijke luxe boxspring en geniet van ons vers gemaakte ontbijt (tegen betaling).”

Vragen

Toch kan je niet zomaar een reservering plaatsen. Wie in Spa Goud wil verblijven, moet eerst een aanvraag voor een reservering doen. Wanneer de aanvraag door Roy is goedgekeurd, kan je de overnachting pas boeken. Er dient dan ook gelijk betaald te worden, zo luidt het op de website. Wanneer de reserveringsaanvraag wordt behandeld is niet duidelijk. Ook lijkt het nog geen storm te lopen. In de agenda is te zien dat de kamer de meeste data nog gewoon beschikbaar is.

B&B

Inspiratie voor de B&B kregen Roy en zijn vriendin Michelle toen ze zelf in een wellness-hotel verbleven. ,,We hadden toen beiden zoiets van: het zou heel leuk zijn als we zoiets ook ooit zouden kunnen starten”, zegt Roy in gesprek met weekblad Weekend. Hij zegt niet geïnspireerd te zijn door de Meilandjes, die vorig jaar pension Code Rosé openden. ,,Het idee was om een wellness aan huis te realiseren. En niet alleen een overnachting.”

Tags

ROY DONDERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck