Vreemd bericht over Nathalie Hazes duikt op: ‘Niet de dochter van André’

Nathalie is niet de dochter van André
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er is een vreemd bericht over Nathalie, de dochter van wijlen André Hazes, opgedoken. In het bericht wordt beweerd dat Nathalie niet de dochter is van André, maar van zijn broer Joop Hazes.

Naast André en Roxeanne kreeg André Hazes senior nog twee kinderen: Melvin en Nathalie. Het contact met Nathalie en Melvin verwaterde toen André met Rachel trouwde. Pas nadat Nathalie hem een kleinzoon schonk, werd hun band hersteld. Ook met Roxeanne had Nathalie lange tijd geen contact, maar een paar jaar geleden is dat contact hersteld. Tussen Melvin en zijn vader kwam het nooit meer goed.

‘Niet de dochter van André’

Maar gisteren dook er plotseling een vreemd bericht over Nathalie op. ,,Nathalie Hazes is waarschijnlijk een dochter van Joop Hazes”, luidde het bericht op Instagram. ,,Annie Dijkstra en Joop Hazes, dat zijn volgens legend André Hazes de ouders.” Volgens de bron heeft André senior dit al eerder beweerd en wilde hij daarom lange tijd geen contact met Nathalie.

Geen halfzus, maar nicht?

,,Joop Hazes zou, in de periode dat wijlen André Hazes met Annie Dijkstra was, vreemdgegaan zijn met haar”, legt juicekanaal Realityfbi uit op Instagram. ,,Dit betekent dat Nathalie geen halfzus zou zijn van André en Roxeanne, maar een nicht.”

Tags

ANDRE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck