Vreemde beschuldiging aan het adres van Erica Meiland

Erica krijgt rare beschuldiging
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er is een vreemde beschuldiging aan het adres van Erica Meiland gedaan. Een Instagramaccount dat het op verschillende BN’ers gemunt heeft, heeft een bizar verhaal geplaatst.

In Chateau Meiland zagen we al hoe Erica altijd druk is met van alles en nog wat. Naast het feit dat ze goed kan klussen beheert zij vanaf het begin al de financiën. Maar iemand op Instagram heeft haar van iets vreemds beschuldigd.

Vreemde beschuldiging

Volgens deze persoon zou Erica de laatste tijd bezig zijn geweest een piramidespel te ontwikkelen. Dat is een ‘spel’ waarbij deelnemers een inleg doen en tevens proberen anderen over te halen om mee te doen, waarna de inleg van de nieuwkomers als prijzengeld uitbetaald wordt aan bestaande deelnemers.

,,Ze had zich laatst een maand opgesloten in Noordwijk en heeft het piramidespel toen helemaal uitgedacht”, schrijft het account. Er volgt een heel verhaal over hoe Erica mensen opgelicht zou hebben.

‘Ik geloof hier geen zak van’

Waarom het account het op Erica gemunt heeft is niet duidelijk, maar de enige reactie die onder het bericht is verschenen is van een volger die het verhaal niet gelooft. ,,Ik geloof hier geen zak van”, reageert de volger.

Maar naast het feit dat het verhaal ongeloofwaardig klinkt, heeft Erica momenteel genoeg aan haar hoofd. Haar moeder Jenny is pasgeleden overleden en dat zorgt voor een hoop verdriet binnen de familie. Jenny was bijna het enige familielid dat Erica nog over had.

Tags

BESCHULDIGINGERICA MEILANDMEILANDMEILANDJESOPGELICHT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck