Vreemde verhalen over vriend Jaimie Vaes: ‘Doorgesnoven naar het werk’

Vreemde verhalen over nieuwe vriend Jaimie Vaes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Terwijl Koen Pieter van Dijk in Zuid-Afrika aan zichzelf werkte, leerde Jaimie Vaes Sascha Lupker kennen. De twee zijn inmiddels dik bevriend en Sascha verschijnt ook zo nu en dan in de realityserie van Jaimie. Maar volgens geruchten zou de nieuwe vriend van Jaimie geen goede invloed op haar hebben. ,,Hij kwam vaak doorgesnoven naar het werk.”

Jaimie is momenteel op Ibiza en geniet daar samen met zoontje Lío van zon, zee en strand. En hoewel ze eerder op het eiland feestte met haar goede vriend Koen Pieter van Dijk, ook wel bekend als Koen Kardashian, lijkt ze een andere vriend gevonden te hebben om mee te feesten. Want ook Sascha is naar het partyeiland gevlogen.

‘Doorgesnoven en bebloed naar werk’

De twee lijken het op Ibiza enorm naar hun zin te hebben en gaan verschillende feestjes af. Maar volgens een ex-collega is Sascha allesbehalve een goede invloed. ,,Een ex-collega van Sascha vertelt ons dat hij vaak doorgesnoven naar het werk kwam”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Hij heeft toen ook meerdere keren ruzie gehad tijdens het uitgaan en kwam dan bebloed door naar werk. Waarschijnlijk met 0,0 slaap.”

Jaimie heeft door haar relatie met Lil’ Kleine en haar realityserie een hoop bekendheid gekregen, iets waar Sascha volgens het kanaal naar op zoek was. ,,Hij zou alleen maar met Jaimie omgaan voor ‘het gezien en gezien worden’ en de familie die daarbij komt kijken. Hij heeft zelfs aan mensen verteld dat hij zichzelf als ‘de nieuwe Koen’ ziet.”

Koen terug in Nederland

Koen is inmiddels terug in Nederland, maar lijkt niet meer te passen in de leefstijl van vriendinnen Jaimie en Estelle. In de realityserie is te zien dat Koen de dames opzoekt tijdens hun vakantie op Bali, maar na een dag lijken zij zich al te ergeren aan zijn gezonde leefstijl.

Vermoedelijk gaat Jaimie op dit moment liever om met feestbeest Sascha, iets wat volgens Juicechannel geen goed idee is. ,,Wij weten door deze verhalen nou niet of dit wel de juiste persoon is voor Jaimie”, concludeert het kanaal.

Tags

DRUGSJAIMIE VAESKOEN KARDASHIANKOEN PIETER VAN DIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck