Vreemdgaan Rafael van der Vaart vergeleken met Argentijnse voetballer

Argentijnse voetballer vergeleken met vreemdgaande Rafael van der Vaart
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

In Argentinië is een hoop te doen om voetballer Alexis Mac Allister, die zijn nieuwe vriendin Ailén Cova heeft voorgesteld. Volgens geruchten zou Alexis al voor zijn scheiding met Camila Mayan een relatie met Ailén hebben. Het doet velen denken aan Rafael van der Vaart, die Sylvie jaren geleden bedroog met haar vriendin Sabia…

De Argentijnse voetballer heeft zijn nieuwe vriendin voor het eerst meegenomen naar een belangrijk evenement. Hoewel hij inmiddels gescheiden is van zijn vrouw Camila, gaan er geruchten rond dat Alexis zijn vrouw heeft bedrogen met Ailén.

Beste vriendinnen

Alexis en Ailén kennen elkaar al jaren en ook Camila zou een goede band met Ailén hebben. Sterker nog: volgens geruchten zijn de twee vrouwen beste vriendinnen van elkaar. Op social media wordt de situatie vergeleken met Rafael van der Vaart, die Sylvie Meis jaren geleden bedroog met haar beste vriendin Sabia Boulahrouz.

Rafael van der Vaart

Model Christie Bokma, die ook een tijdje samen is geweest met Rafael, beweerde destijds dat Rafael en Sabia al een relatie hadden vóórdat het huwelijk met Sylvie ten einde was. ,,Rafael vertelde mij dat hij zelfs seks met Sabia had in de badkamer van de echtelijke woning, terwijl Sylvie thuis was!”, zei Christie in gesprek met weekblad Story.

Goedkeuring

Deze intimiteit zou de goedkeuring hebben gehad van Sylvie. Zij zou Sabia aan haar ex hebben gekoppeld, zodat zij op haar beurt ook vreemd kon gaan. Of dit ook het geval is bij de Argentijnse voetballer is echter niet duidelijk.

Tags

RAFAEL VAN DER VAARTSYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck