Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld

Drama Ex van Barneveld
Door: Eva Steins
01-03-2021

Vreselijk nieuws vanuit de ex-vrouw van Raymond van Barneveld, Silvia. Afgelopen weekend overleed haar vriend aan de gevolgen van een hersenbloeding…

Vorig jaar strandde het huwelijk van Silvia en Barney na ruim 25 jaar. Voor haar volgde een vreselijk zware tijd. Barney ging er van door met de aanzienlijk jongere Julia, met wie hij nog steeds samenwoont. Silvia bleef met lege handen achter, maar vond uiteindelijk de liefde in Piet.

‘Bizar’

Op Facebook laat een intens verdrietige Silvia weten dat haar Piet het leven heeft gelaten.

,,Wat een bizarre dag. Vanochtend nog samen en nu niet meer. Mijn maatje, mijn soulmate”, schrijft Silvia.

Zij laat weten dat zijn overlijden onverwacht kwam. ,,Jou te verliezen aan een hersenbloeding, ineens uit het niets. Hoe kan dit nou?! Waarom.. Waarom.. Wat ga ik jou missen erg missen!!!! Mijn hart huilt, ik ben gebroken schat! 12-02-20 onze datum Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Meer DenD