Vriend Emma Heesters gaat weer vreemd

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Wesley Hoedt, de vriend van Emma Heesters, lijkt opnieuw vreemd te zijn gegaan. Juicechannel lekt een pikant gesprek tussen Wesley en een andere dame uit. Hoewel Wesley zijn naam heeft veranderd, stuurt hij zélf bewijs dat het om hem gaat. ,,Hij was slim genoeg om zijn naam te veranderen, maar zo dom om een foto te sturen”, schrijft het kanaal bij de beelden.

Al een jaar lang gonst het van de geruchten over een vreemdgaande Wesley. Vorig jaar vloog hij na de vakantie met Emma met zijn vrienden naar Ibiza, waar het een en ander gebeurd zou zijn. ,,Hij nam tijdens stapavondjes de ene na de andere griet mee naar huis”, meldde Yvonne Coldeweijer destijds op Instagram. ,,Volgens een spion is hij op een avond met een meisje naar boven gegaan, na de daad weer naar beneden gekomen, de dame naar buiten gebracht, om zich terug bij binnenkomst meteen op de volgende griet te storten.”

Wéér vreemdgegaan

Emma ontkende dat Wesley vreemdging, maar gaf wel toe dat ze weleens ‘knallende ruzie’ met elkaar hebben. Waar dat over gaat zei ze niet, maar nu lijkt Wesley wéér vreemd te zijn gegaan. ,,Wij hebben weer berichten ontvangen van een dame waarin je het hebt over seks met haar”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Via Instagram doe je sneaky maar op Snapchat ga je los.”

Geen photoshop

In het Snapchat gesprek, dat Juicechannel op Instagram deelt, stuurt Wesley pikante berichten naar een andere dame en wil zelfs met haar afspreken. Volgens het kanaal doet de dame expres alsof ze niet zeker weet of het Wesley is en vraagt hem of hij een foto van zichzelf wil sturen als bewijs. Wanneer hij dat doet, besluit ze een schermopname te maken. Ook dat deelt Juicechannel in Instagram Stories. ,,Voordat we weer als reactie krijgen ‘photoshop’. Hier een schermopname van het gesprek.”

Tags

EMMA HEESTERSWESLEY HOEDT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck