Vriend en zoon onderweg naar Amerika

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Sinem Toprak

Finaliste zijn van America’s Got Talent is natuurlijk al tof genoeg, maar finaliste Glennis Grace krijgt het alleen maar mooier! Zoontje en vriend gaan in stijl naar LA.

De twee bijzondere gasten van Glennis vliegen naar LA, maar niet zomaar! De twee gaan in Hollywood-stijl naar Schiphol dankzij ‘Shownieuws’, die de tickets heeft geregeld. Dinsdag staat Grace in de finale. Haar zoon Anthony en vriend Lévy gaan het alleen maar mooier maken!

Voor hem

Glennis werd er emotioneel van. In een video die ze op Instagram heeft gepubliceerd vertelt zij hoe blij ze is. ,,Ik kan het niet geloven! Nu kan ik mijn zoon eindelijk weer zien, want hij komt naar Amerika!” Glennis kreeg voorafgaand aan haar optreden in de halve finale een filmpje te zien. Haar 12-jarige zoon wenst zijn getalenteerde moeder succes. Het is moeilijk dat hij er niet is. Ik ben een moeder. Ik voel mij schuldig. Ik wil dit winnen voor hem.”

,,Elke noot was perfect! Yes, yes, yes!”, zei jurylid van Mel B na het optreden. ,,Dat verhaal van jouw en jouw zoon, heel aangrijpend”, zegt jurylid Simon Cowell.

Aangrijpende verhalen

Violist Brian King Joseph heeft ook net als de Nederlandse Glennis een aangrijpend verhaal. King Joseph heeft een zenuwaandoening die zijn handen aantast: ,,Pijn probeert mij tegen te houden, maar ik heb iets wat mij hoop geeft. Ik leef op als ik op het podium sta.”

Het publiek was ook ontroerd toen ze het verhaal van Michael Ketterer hoorde. Hij is een kinderpsycholoog die zes kinderen uit de pleegzorg adopteerde. De jongste finalist Courtney Hadwin heeft een dijk van een stem en valt op door haar dansmoves.

Tags

AMERICA'S GOT TALENTANTHONYFINALEGLENNIS GRACELALEVYSHOWNIEUWS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck