Vriend George Michael miste uitvaart bijna

George Michael
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Caroline Vlietstra

LONDEN – Fadi Fawaz werd zo kort voor de begrafenis van George Michael ingelicht, dat hij in een taxi moest springen om de uitvaart mee te kunnen maken. Dat beweert de Daily Star.

Volgens de krant maakte Fadi net een wandeling toen hij op de hoogte werd gebracht dat de begrafenis op het punt stond te beginnen. George’ goede vriendin Kate Moss zou ook niet op tijd zijn ingelicht en daardoor de uitvaart hebben gemist. Die werd wel bezocht door onder meer de andere helft van Wham! Andrew Ridgeley en de twee achtergrondzangeressen van de band, die bekend werden als Pepsi & Shirlie. Ook George’ ex Kenny Goss zou aanwezig zijn geweest.

Fans van de zanger werden op afstand gehouden door meer dan tien beveiligingsmedewerkers en de hekken van begraafplaats Highgate werden voorzien van zwarte doeken om de nabestaanden van de Careless Whisper-zanger privacy te bieden.

George Michael (53) werd op eerste kerstdag dood gevonden in zijn woning in Oxfordshire. Hij is begraven naast zijn in 1997 overleden moeder.

 

BuzzE

 

 

Tags

GEORGE MICHAEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck