Vriend Glennis Grace woonde nog bij ouders

Glennis Grace
Door: Molly Baas
31-07-2018

Glennis Grace en haar nieuwe jonge liefde Lévy wilden liever niet dat mensen van hun relatie afwisten. Dat de twee zestien jaar verschillen, heeft daar niks mee te maken.

Glennis vindt het heerlijk om verliefd te zijn. Meestal vertelde ze het aan iedereen, maar deze keer koos Glennis ervoor om het stil te houden. ,,Ze komen er toch wel achter. We vonden het ook leuk om te kijken hoelang het zou duren voordat de pers het zou ontdekken…”

Is dat wel oké?

Haar romance met vriend Lévy begon een jaar geleden, toen Lévy bij haar in de band speelde. Maar de twee stonden wel voor een grote schok.
,,Hij dacht dat ik jonger was en ik dacht dat hij ouder was, haha. Op een gegeven moment zei hij: ‘Ik woon nog bij mijn ouders.’ Dus ik: ‘Wat? Hoe oud ben je dan?’ En hij: ‘Ja maar… Hoe oud ben jíj dan?”

Glennis was toen 39 en twijfelde of het wel goed was om een relatie te hebben met iemand die zo jong is. Maar ze gelooft dat een ‘jonge gozer aan de haak slaan’ een positief iets is. “We moeten genieten van wat we nu voor elkaar voelen. Hoe leuk we het hebben.’ Beiden hadden we daar wel angsten over. Tot je niet meer om de gevoelens voor elkaar heen kunt.” vertelt Grace in een interview met Beaumonde.

En als laatst: zal Glennis Grace haar gigantische kinderdroom toch nog vervuld worden? De zangeres wilt graag meerdere kinderen, haar Lévy deelt die droom.
,,Dus we moeten opschieten. Ik heb niet alle tijd van de wereld meer. Ik hoop dat het me nog steeds gegeven is. Al zijn er ook andere middelen om die wens uit te laten komen.”

Meer DenD