Vriend Maxime Meiland doet boekje open over relatie én zijn rol als stiefvader

Vriend Maxime
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Maxime onthulde een tijd geleden dat er een liefde is opgebloeid tussen haar en een van de cameramannen van Chateau Meiland. De cameraman genaamd Leroy doet een boekje open over hun ‘roze wolk’ en vertelt openhartig over de toekomstplannen van het jonge stel. Samenwonen, trouwen en kinderen krijgen? ,,Alles op z’n tijd.”

Daten

Leroy en Maxime waren al een tijdje aan het daten en maakte hun relatie bekend via een Instagram-post. Leroy vertelt aan Privé hoe zij deze keuze gemaakt hebben: ,, We hadden geen zin om ons leven aan te passen om onder de radar te kunnen blijven en dit leek ons de beste manier om het kenbaar te maken.”.

Leroy vertelt dat er een heftige periode volgde: ,, Wat er toen op ons af kwam, was wel even een dingetje. Ik ben het gewend om achter de camera te staan en sta nu ineens zelf in de belangstelling. Het heeft niet mijn voorkeur, maar ik loop er ook niet voor weg om kort op onze relatie te reageren.”.

LEES OOK:

Maxime Meiland haalt keihard uit naar vader Claire: ’Vind het niet kunnen’

Smoorverliefd

Het jonge stel is smoorverliefd en hun relatie gaat geweldig goed, aldus Leroy: ,, Ik ben echt onwijs gek op Maxime en heel erg verliefd, Zij gelukkig ook op mij. Wat dat betreft zitten we echt wel met een roze bril op een wolk. Alles voelt ontzettend positief.”. Ook vertelt Leroy over de samenwoon plannen van hem en Maxime: ,, We zien elkaar nu afwisselend in Hengelo en Hoofddorp waar ik woon. Ik weet dat Maxime al te kennen heeft gegeven dat ik, wat de familie betreft, zonder problemen daar kan intrekken, maar alles op z’n tijd.”.

Leroy vertelt dat hij het nog te vroeg vindt om na te denken over ingrijpende toekomstplannen: ,,We zijn net samen, dus voor zaken als samenwonen of trouwen is het nu nog iets te vroeg.  Daar denken we nog niet over na.”.

Stiefvader

Maxime werd op een jonge leeftijd moeder van Claire, die nu drie jaar oud is. Voor Leroy betekende dit dat hij niet alleen een nieuwe vriendin had, maar er ook een stiefdochter bij kreeg. Hij vertelt openhartig hoe hij dit heeft ervaren: ,,Als je iemand leuk vindt en diegene heeft een kind, dan hoort hij of zij er toch gewoon bij? Daar ga je iemand toch niet op afwijzen? Het klikt heel goed tussen mij en Claire en ik heb het gevoel dat ze me accepteert. Dat is alleen maar mooi meegenomen.”.

Tags

CHATEAU MEILANDCLAIRELEROYMARTIEN MEILANDMAXIMEMAXIME MEILANDSTIEFVADER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck