Vriend reageert op ‘breuk’ Harry en Meghan

Vriend reageert op breuk Harry en Meghan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaan al lange tijd geruchten rond over een scheiding tussen prins Harry en Meghan Markle. Een vriend van het stel, die Meghan vaak fotografeert, heeft gereageerd op de vermeende breuk.

Harry en Meghan vierden onlangs nog hun vijfde huwelijksjubileum, maar zouden volgens geruchten al langere tijd in een huwelijkscrisis zitten. Schrijfster Lady Colin Campbell beweerde zelfs dat Harry contact heeft gehad met een scheidingsadvocaat.

‘Breuk’ Harry en Meghan

Karl Larsen, die naar eigen zeggen een vriend is van het koppel, heeft gereageerd op de vermeende breuk. De fotograaf deelt een artikel met een foto van Harry en Meghan. ,,Zo leuk om vrijdag mijn vrienden Harry en Meghan te zien voordat ze een lang weekend weggaan”, schrijft Karl bij de beelden op Instagram. ,,Geloof de media alsjeblieft niet. Ze zijn erg verliefd en zijn gelukkig samen.”

Nieuwe assistent

Vorige week kwam naar buiten dat Harry een nieuwe assistent, genaamd Harrison Colcord, heeft aangenomen. Opvallend is dat Harrison veel wegheeft van Chelsy Davy, de ex-vriendin van Harry. Eigenlijk zou de assistent het leven van Harry en Meghan gemakkelijker moeten maken, maar omdat ze zóveel wegheeft van Chelsy, wordt er vermoed dat ze in het ergste geval hun huwelijk in gevaar kan brengen. ,,Harrison lijkt niet alleen qua uiterlijk op Chelsy, ze zijn ook hetzelfde type”, luidde het in het Duitse Bunte.

Scheiding?

Paul Burrell, voormalig butler van prinses Diana, liet eerder al weten dat Harry de stap naar een scheiding momenteel niet durft te zetten. ,,Als hij Meghan zou verlaten, zou hij zijn kinderen verliezen omdat Meghan ze in Amerika zou houden en hij ze dan misschien niet meer ziet”, zei hij in GB News. Anders dan goede vriend Karl, denkt Paul wél zeker te weten dat de twee ooit gaan scheiden. ,,Die scheiding gaat er komen”, zei hij vastbesloten.

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck