Vriend van overleden Britse Love Island-presentatrice is gebroken

Door: DitjesDatjes
16-02-2020

Lewis Burton is er kapot van dat zijn vriendin Caroline Flack, de oud-presentatrice van de Britse Love Island, is overleden. “Mijn hart is gebroken. We hadden iets heel speciaals”, schrijft de tennisser zondag op Instagram.

Het lichaam van Caroline (40) werd zaterdag aangetroffen. Haar advocaat bevestigde kort daarna dat de presentatrice, die kampte met mentale problemen, zelfmoord had gepleegd. “Ik heb er geen woorden voor. Ik heb zo veel pijn. Ik mis je zo erg”, reageert Lewis.

Hoewel Caroline en Lewis nog samen waren, waren ze wel verwikkeld in een rechtszaak. De presentatrice zou volgende maand in de rechtbank moeten verschijnen omdat ze wordt verdacht van de mishandeling van haar vriend. Omdat Lewis, die tijdens de zaak achter zijn vriendin bleef staan, de politie had gebeld en destijds zei te vrezen voor zijn leven mochten ze geen contact hebben met elkaar. De mishandelingszaak werd breed uitgemeten in de Britse roddelpers.

Trots

Lewis belooft “de stem” van Caroline te zijn nu ze er niet meer is. “Ik zal de vragen stellen die je zou willen stellen en ik zal alle antwoorden krijgen. Niets brengt je terug, maar ik zal ervoor zorgen dat je elke dag trots op me bent.”

De dood van de presentatrice schokte de Britse sterren. Zo reageerden onder anderen Kelly Osbourne, Kimberley Walsh en girlband Little Mix onthutst. Haar overlijden was ook aanleiding voor vele twitteraars om kritiek te uiten op de Britse media en de vele artikelen over haar en Lewis. Meerdere bladen, waaronder The Sun, zetten dergelijke items na haar dood offline.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen