‘Vrienden en familie laten Harry in de steek’

Prins Harry stond vroeger bekend om zijn wilde gedrag. Hij heeft naakt biljart gespeeld, is tientallen keren dronken geweest en hij heeft een keer een nazi-uniform aangetrokken. Maar ‘Dirty Harry’, zoals hij werd genoemd, is niet meer. Door Meghan is hij een keurige man geworden die gezond eet, gezond leeft en zich voorbereidt op het vaderschap. Vrienden zouden hem niet meer herkennen.

Veganistische verf

Tegenwoordig is het geen fastfood en bier wat Harry naar binnen werkt, maar veganistisch voedsel en kruidenthee. Volgens bronnen eet hij namelijk vaak mee met het dieet dat zijn vrouw Meghan Markle volgt. Ook is hij te vinden op de yogamat en mediteert hij regelmatig. Het gaat zelfs zover dat Meghan in de kinderkamer veganistische verf op de muur heeft laten zetten en ze van plan zijn hun kind genderneutraal op te voeden. Iets wat bijzonder is in het conservatieve Britse Koningshuis.

Hoewel al deze veranderingen de gezondheid van Harry goed zullen doen, geldt dat niet voor zijn sociale leven. Naar verluidt hebben de prins en zijn beste vriend Tom Inskip geen contact meer. Tom zou zijn Harry hebben geadviseerd niet met Meghan te trouwen en dat heeft hun vriendschap bekoeld. Ook prins William, de oudere broer van Harry, zou hem hebben gezegd dat trouwen met Meghan geen goed idee is. Volgens geruchten zijn de spanningen tussen hen inmiddels hoog opgelopen.

Zelfs zijn Harry’s vader prins Charles zou voor het huwelijk hebben aangegeven dat hij hoopte dat Harry niet met Meghan zou trouwen. Zo melden diverse Britse media.