Vrienden Monique woest op ‘leugenaar’ Rachel Hazes

Vrienden Monique woest op Rachel Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rachel Hazes deed een aantal opmerkelijke uitspraken over Monique Westenberg. Zo zou Monique nog altijd teren op de centen van André Hazes en moest ze van Rachel maar eens werk gaan zoeken. Vrienden van Monique zijn woest na de uitlatingen. ,,Rachel liegt over alles.”

‘Onbegrijpelijk dat zij dit doet’

Rachel Hazes stapte onlangs boos naar de media om Monique in een slecht daglicht te zetten. Volgens Rachel loopt Monique alleen maar te profiteren van haar zoon. Ze leidt een luxeleventje waarbij ze in een duur huis woont en in een peperdure wagen rijdt. En alle bonnetjes gaan regelrecht naar André.

,,André krijgt de hele dag door tikkies gestuurd, voor alles wat hij dan weer moet betalen”, klaagde Rachel in weekblad Story. ,,Monique is een vrouw van in de veertig, die niets aan haar handen mankeert. Ga eens werken voor je geld, denk ik dan!”

En hoewel Monique, zoals altijd, haar kaken stevig op elkaar houdt na de uitlatingen, zijn haar vrienden de beschuldigingen zat. ,,Onbegrijpelijk dat zij dit doet”, vertelt een goede vriendin van Monique aan weekblad Weekend.

‘Sarah leeft pas op de zak van een ander’

Volgens haar gooit Rachel hiermee alleen maar meer olie op het vuur. ,,Er zit veel onzin in de verhalen die zij rondbazuint. Monique verdient voor een groot deel haar eigen geld.” De vriendin heeft het over de kinderkledinglijn en de column die Monique schrijft voor Vriendin. ,,Daarnaast heeft zij heel veel volgers op Instagram, waardoor ze met commerciële partijen ook nog deals aangaat. Dat zij niet werkt, is dus niet waar!”

Een andere vriendin vindt dat Rachel maar eens kritisch moet gaan kijken naar haar nieuwe schoondochter, Sarah van Soelen. ,,Dát meisje leeft pas op de zak van een ander. De reisjes die zij de afgelopen maanden maakte, worden echt niet door haar zélf betaald hoor. Daar draaien haar vader en André voor op.”

Roxeanne blijft partij kiezen voor Monique

Terwijl Rachel het blijft opnemen voor André, besluit Roxeanne juist de kant van Monique te kiezen. Na de breuk met André vond Monique troost bij Roxeanne die volledig met haar mee leefde. Dat gevoel werd nog intenser toen André bekendmaakte een nieuwe relatie te hebben.

Vanaf dat moment negeert Roxeanne haar broer op social media. Ze reageert op geen enkele post meer en heeft Sarah ook nog nooit ontmoet. Monique ziet ze daarentegen nog regelmatig. Soms met zoontjes Fender en André, maar soms ook gezellig met zijn tweetjes.

[poll id=”16″]

Tags

ANDRÉ HAZESHAZESHAZESFAMILIEMONIQUE WESTENBERGRACHEL HAZESSARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck