Vrienden schamen zich voor Bas Smit: ‘Luidruchtig’

vrienden schamen zich dood voor ADHD'er Bas Smit
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Bas Smit en Nicolette van Dam gingen gisteren een hapje eten met vrienden. Ze zaten in een rustig restaurant, maar dat maakte Bas kennelijk niets uit. Hij was behoorlijk luidruchtig…

Bas en Nicolette hebben een gezellige avond gehad bij restaurant Troef in Amsterdam. Kennelijk hadden ze het iets té gezellig, want iemand van het gezelschap krijgt een melding op haar horloge dat het omgevingsgeluid wel heel hard is.

Luidruchtig

,,We zitten juist in een heel rustig restaurant”, roept Nicolette in het filmpje dat ze in Instagram Stories deelt. ,,Sorry voor die ene persoon die zo luidruchtig is.”

Nicolette heeft het hier over Bas, die kennelijk al de hele avond luidruchtig is. ,,Geloof dat er hier iemand aan tafel zit die iets te luid is”, schrijft ze bij de beelden waarin ze Bas tagt. ,,Sorry”, roept Bas nog.

Tekst gaat verder onder het filmpje.

‘Zelfingenomen kwast’

Bas en Nicolette reisden vorig jaar naar Thailand, maar kregen toen een hoop kritiek over zich heen. ,,Deze familie denkt dat ze in Disneyland zijn. Ze weten niet beter”, schreef iemand destijds op X.

Vooral Bas kon rekenen op kritiek. Veel mensen vonden het storend dat hij alléén maar bezig was met zijn telefoon, in plaats van te genieten van de vakantie met zijn gezin. ,,68 foto’s genomen met 20 filters voor dit Insta-plaatje”, schreef iemand. En een ander: ,,Zelden een grotere zelfingenomen kwast gezien dan zijne Koninklijke hoogheid Bas Smit.”

Tags

BAS SMIT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck