Vrienden van Amstel gaat toch door

Vrienden van Amstel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Goed nieuws voor fans van Vrienden van Amstel LIVE: de show gaat tóch door. Weliswaar in een ander jasje vanwege de coronacrisis, maar het belooft alsnog een feestje te worden…

Eerder werd bekend dat de shows die deze maand op de planning stonden werden gecanceld. Door de coronacrisis was het onmogelijk om de shows te laten doorgaan. Iedereen die kaartjes had voor de show van dit jaar krijgt automatisch een ticket voor volgend jaar.

Feest

Maar nu is er toch goed nieuws voor fans van de shows: de 23e editie van het evenement vindt aankomende zaterdag tóch plaats.

In een leeg Rotterdam Ahoy vindt er aankomende zaterdag een digitale versie van het evenement plaats. Verschillende artiesten zoals André Hazes, Typhoon, Willeke Alberti, Armin van Buuren, Guus Meeuwis, Snelle, Thomas Acda, Paul de Munnik, Maan en Paul de Leeuw zullen optreden tijdens de livestream die twee uur zal duren.

De artiesten kunnen tijdens het optreden makkelijk afstand van elkaar houden én worden van tevoren getest op corona.

Wennen

Gastheren Nick & Simon kijken onwijs uit naar het aangepaste evenement.

,,Elk jaar kijken we ontzettend uit naar januari, de maand waarin we met bevriende collega-artiesten twee weken lang en avond aan avond met elkaar muziek mogen maken en herinneringen voor het leven maken. En wat zijn we blij dat we dit jaar toch weer een bijzondere editie met elkaar neer kunnen zetten. Het zal natuurlijk wel even wennen zijn in een leeg Ahoy, maar de energie die we onderling voelen, geven we door aan al die mensen thuis.”

Tags

AHOYCORONANICK EN SIMONVRIENDEN VAN AMSTEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie