Vrienden van Joost Klein op songfestivalfeest in Leeuwarden

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Ook vrienden van Joost Klein treden op tijdens het feest in Leeuwarden rondom de finale van het Eurovisie Songfestival. Onder anderen rappers Brunzyn en Bokoedro zijn op 11 mei van de partij, meldt de Leeuwarder Courant.

Eerder werd al bekend dat het evenement wordt georganiseerd voor de in Leeuwarden geboren songfestivaldeelnemer. Het is een gezamenlijk initiatief van de gemeente Leeuwarden, de provincie Friesland, poppodium Neushoorn, Omrop Fryslân en presentator Sipke Jan Bousema.

“We zijn trots op Joost. Zijn droom raakte en inspireerde ons, waardoor wij ook zijn gaan dromen. Dit wordt een feest zoals Joost het zou kunnen geven” zegt Neushoorn-directeur Serge Hollander tegen de Leeuwarder Courant. Het feest is gratis en vindt plaats op het plein Oldehoofsterkerkhof.

Klein moet op 9 mei nog wel een finaleplek weten te scoren met Europapa. De kans dat dit niet lukt, lijkt klein. De zanger is volgens de bookmakers een van de favorieten voor de overwinning van het songfestival in het Zweedse Malmö.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck