Vriendenkring Meghan wordt steeds kleiner

Meghan Markle wordt steeds eenzamer. Als lid van de Britse koninklijke familie weet ze niet meer goed wie van haar vrienden wel en niet te vertrouwen is. Daarom heeft ze met een aantal van hen het contact verbroken. Zelfs met een paar van haar beste vrienden.

Noodzaak

Het leven van een Britse hertogin gaat duidelijk niet over rozen. Hoewel ze al eerder bekend was door haar rol in de serie Suits, is ze nu internationaal een bekendheid en volgens de Britse krant Daily Mail heeft Meghan maatregelen genomen. ,,Meghan heeft het contact met een aantal van haar beste vrienden al voor het huwelijk verbroken. Hoewel dit een harde beslissing was, was ze hiertoe genoodzaakt omdat ze niet meer precies wist wie ze kon vertrouwen”, vertelt een bron aan de krant.

Geobsedeerd

Volgens de krant heeft Meghan nog maar een handjevol mensen over die ze haar vrienden noemt, en zij zouden écht betrouwbaar zijn. Zo gaat ze nog wel om met haar styliste en visagiste.
Veel andere vrienden hebben verhalen aan de media verteld over Meghan. Zo beweerde haar vroegere beste vriendin dat Meghan geobsedeerd is door beroemd worden, en daar dan ook alles voor doet. Zelfs haar beste vrienden en familie voor in de steek laten.
Ook haar familie, waaronder haar vader, heeft veel negatieve dingen gezegd over zijn dochter in de Britse media. Het enige familielid van Meghan dat aanwezig was op de bruiloft met prins Harry was haar moeder Dordia.