Vriendin klapt uit school: ‘Bridget vertrouwt André niet’

Bridget Maasland
Door: Tanja Brouwer
17-01-2020

In een nieuwe relatie is het altijd even wennen en moet je elkaar leren vertrouwen. Het lijkt erop dat Bridget Maasland nog een lange weg te gaan heeft, want een bron vertelt aan weekblad Weekend dat ze bang is dat André Hazes haar niet trouw is.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Aantrekkelijke collega

André Hazes houdt van vrouwen. Dat heeft hij zelf meerdere malen verteld. Bridget weet dit natuurlijk ook en ziet de bui al hangen. Zeker nu André regelmatig een nacht in België in een hotel slaapt voor de opnames van The Voice Senior, waarin hij een van de juryleden is. Zijn collega is namelijk Karen Damen en de 25-jarige zanger heeft laten weten al jaren een oogje op haar te hebben.

Verrassing of controle?

Onlangs postte André een Instagram story waarin te zien was dat Bridget onverwacht langs kwam in het hotel waar André verblijft. Een ‘verrassing’ werd het genoemd, maar volgens een vriendin wilde Bridget vooral even checken of André wel alleen in bed lag. ,,Ik vermoed dat zij het allemaal toch niet zo vertrouwde en met eigen ogen wilde zien dat André daadwerkelijk alleen sliep op zijn kamer. Ze zorgt er op een onopvallende manier steeds voor dat ze toch in de buurt is”, zegt de vriendin van Bridget tegen weekblad Weekend. De bron twijfelt of de twee lang bij elkaar zullen blijven, mede door het vertrouwen tussen de twee wat ontbreekt. ,,Ze kan moeilijk de rest van hun relatie overal mee naartoe gaan.”

Tot nu toe lijken de twee tortelduifjes nog stapelverliefd op elkaar te zijn en zijn er nog geen grote problemen tussen hen.

Meer DenD