Vriendin gearresteerde Temptation-ster onder vuur

Melissa krijgt kritiek|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Melissa van de Vin, de vriendin van de gearresteerde Temptation Island-ster Gianni, ligt onder vuur. Ze deelde een foto met haar zoontje van anderhalf jaar oud terwijl ze op een festival was.

Melissa heeft momenteel een hoop te verwerken: haar vriend Gianni zit vast omdat hij door justitie wordt gezien als de grote man achter het grootste methamfetamine-lab dat ooit in Nederland is ontdekt. Omdat Gianni voorlopig nog niet op vrije voeten komt, staat Melissa er de komende tijd helemaal alleen voor.

Melissa neemt zoontje mee naar festival

Het koppel, dat in 2020 meedeed aan Temptation Island, kreeg in datzelfde jaar een zoontje genaamd Donder. Voorlopig rust de zorg van Donder, die inmiddels anderhalf jaar oud is, volledig op de schouders van Melissa.

Toen ze afgelopen weekend wilde feesten op een festival besloot ze de kleine Donder mee te nemen. Maar nadat Melissa daar beelden van deelde op TikTok, ontstond er grote ophef. Imke, die bekend is van het programma Ex On The Beach, uit haar ongenoegen onder de foto.

Ernstige gevolgen

,,Volgende keer denken aan oorbescherming, dit zal nu al ernstige gevolgen hebben”, reageert Imke onder de beelden. ,,Ook al is dit maar 1 minuutje… Hier zijn objectieve en subjectieve gezondheidseffecten al van toepassing.”

Melissa is niet gediend van de kritiek en slaat terug. ,,Ik snap die woorden niet eens”, antwoordt ze. Volgens Imke was de opmerking enkel bedoeld als tip. ,,Alleen jammer voor je zoontje dat je niet inziet dat ze aan deze leeftijd een overgevoelig gehoor hebben en hij dan al schade heeft opgelopen. Soms ook eens raad van anderen aanvaarden… Ik weet niet wat grappig is aan een kindje met gehoorproblemen.”

Tags

GIANNI EN MELISSAGIANNI VAN DER BONDER VUURTEMPTATION ISLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck