Vriendin Gers Pardoel maakt het uit…..via roddelblad!

Gers Pardoes
Door: DitjesenDatjes
11-03-2020

Gers Pardoel zal niet blij zijn als hij deze week de Weekend openslaat. Zijn vriendin Sélina vertelt namelijk over haar relatie met de artiest…maar niet echt positief.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Ik moet het hem nog vertellen’

Weekblad Weekend schreef vorige week al over de moeizame relatie van Gers Pardoel en Sélina. Samen hebben ze twee kinderen: zoon Goud en dochter Rocci. Vlak na de geboorte van Rocci ging het tussen Gers en Sélina helemaal mis. In november 2017 gingen de twee in alle stilte scheiden. Ruim een halfjaar later kwamen ze tóch weer bij elkaar en leken ze een gelukkig gezin te vormen.

Maar niets blijkt nu minder waar. Sélina werd namelijk onlangs door Weekend gezien met een andere man en als het blad daarnaar vraagt, antwoordt de vrouw erg bijzonder: ,,Het klopt inderdaad dat ik mijn geluk ergens anders heb gevonden. Het werkt gewoon niet meer tussen Gers en Mij.” In totaal waren de twee bijna tien jaar samen, maar een fatsoenlijke manier om Gers te vertellen van haar nieuwe vlam heeft ze nog niet gevonden blijkt uit de Weekend. In het blad laat de vrouw namelijk weten dat Gers nog niet helemaal op de hoogte is. ,,Ik moet het hem nog vertellen, want jullie overvallen mij hiermee. Laat ik het zo zeggen, ik hoop dat hij mij deze nieuwe liefde gunt.”

Meer DenD