Vriendin gooit geheim op straat: ‘Isa Hoes is weer verliefd’

Isa Hoes is weer verliefd
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Medina Schuurman heeft per ongeluk het geheim van Isa Hoes op straat gegooid. In hun podcast verklapt Medina dat Isa weer verliefd is. Maar zelf had de actrice dat nieuws nog even voor zich willen houden…

Isa Hoes bleef na het overlijden van haar man Antonie Kamerling achter met twee jonge kinderen. Een nieuwe partner vinden bleek een moeilijke opgave: de afgelopen jaren had de actrice her en der een date maar dat mondde nooit uit in een langdurige relatie.

Geheim Isa op straat

Vaak strandde de relatie vanwege het feit dat Isa haar kinderen niet wilde confronteren met een nieuwe man in haar leven. Maar nu haar zoon Merlijn het huis uit is en dochter Vlinder ook steeds meer haar eigen leven leidt, vond ze dat de tijd rijp was.

En die speciale man heeft ze inmiddels al gevonden. Hoewel de actrice het nieuws liever nog voor zichzelf had gehouden, gooit Medina het geheim per ongeluk op straat. De vriendinnen hebben samen een podcast waarin zij praten over zaken die hen bezighouden in het leven.

‘O, wat erg dit’

Plotseling floept Medina eruit: ,,Het was die week dat jij een beetje hyper was. Want ja, je bent een beetje verliefd.” Zelf schrikt ze ook van haar opmerking. ,,O, dit mag ik natuurlijk helemaal niet zeggen!”, roept ze geschrokken, terwijl ze knipbewegingen maakt omdat het uit de podcast geknipt moet worden.

Isa weet even niet wat ze moet zeggen. ,,O, wat erg dit”, is het enige wat ze kan uitbrengen. Het is dus duidelijk dat Isa verliefd is. Maar op wíe?

Wie is deze man?

Volgens weekblad Weekend is Isa onlangs met een onbekende man gespot in Rotterdam. Maar of het om dezelfde man gaat als waar ze het nu over heeft, is niet duidelijk, want beide vriendinnen willen niet vertellen om wie het gaat.

Wel liet Isa eerder doorschemeren dat ze een voorkeur heeft voor jongere mannen. ,,Zij hebben vaak nog zo’n lekker levendige energie en ik zie heel veel mannen van mijn leeftijd die ik heel uitgeblust vind”, zei ze in Flair.

Tags

GeheimIsa HoesNieuwe liefdeonthuldOnthulling

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie