Vriendin Guus Meeuwis boos

Door: Molly Baas
05-07-2018

Manon Meijer, de vriendin van Guus Meeuwis, is het zat om gevraagd te worden of ze zwanger is.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Afgelopen februari stond in de Story dat Guus en Manon klaar zijn voor de volgende stap, namelijk een baby. ,,Het is niet de vraag óf maar wanneer Guus weer vader wordt”, zegt een vriend tegen Story. ,,Wie Guus en Manon van dichtbij meemaakt, weer dat ze een kinderwens hebben. Het is slechts een kwestie van tijd mits het hen uiteraard gegund is.”
Sinds anderhalf jaar zijn Guus en Manon een stel, en nog steeds zijn ze dol verliefd. Vier maanden na hun eerste date trok de zanger al bij zijn vriendin in.

Volgens Manon begon het ook rond de tijd van het artikel en toen ze op tv verscheen en kijkers een buikje dachten te zien. Dat vertelt ze op haar blog. In de maanden daarop volgden veel telefoontjes met DE vraag. „Dus. Je bent veertig. Tot over je oren verliefd en intens gelukkig. En ik hoef denk ik niet uit te leggen dat je van geluk nét een tikje dikker wordt.” 

Het begon volgens Manon in januari, toen ze op tv verscheen en kijkers een buikje dachten te zien. In de maanden daarop volgden veel telefoontjes met DE vraag. „Dus. Je bent veertig. Tot over je oren verliefd en intens gelukkig. En ik hoef denk ik niet uit te leggen dat je van geluk nét een tikje dikker wordt.”

Wijntje, kaasje

Volgens Manon zitten zij en haar grote liefde Guus Meeuwis nog een geluksfase van hun relatie, waar kinderen niet in thuishoren.  „Wijntje, kaasje, etentje, thuisdisco met nóg een wijntje tot diep in de nacht: je snapt het. Dat mijn man een Brabander is helpt in het geval van strak-atletisch-lijfbehoud ook niet echt héél erg mee. Gezien ik zelf ook wel eens met m’n hoofd op tv kom of een Instagrammetje plaats, gaat de gewichtstoename helaas niet volledig onopgemerkt voorbij.”

Manon kon er eerst verschrikkelijk verdrietig van worden, het is natuurlijk nooit leuk om te horen dat je aangekomen bent. Maar er inmiddels om kan lachen. Of Manon een kinderwens heeft, laat ze in het midden. Guus heeft al vier kinderen uit een eerder huwelijk.

Meer DenD