Vriendin klapt uit de school over drugsgebruik Lil’ Kleine

Vriendin jklapt uit school over Lil' Kleine
Door: Charlotte Wijnen
21-06-2022

Rosa, de vermeende nieuwe vriendin van Lil’ Kleine, heeft een bizarre onthulling over de rapper gedaan. Lil’ Kleine beloofde van de drugs af te blijven, maar zou die belofte volgens haar alweer hebben verbroken.

Na de mishandeling van Jaimie Vaes vertrok Lil’ Kleine naar Thailand en beloofde zijn familie afstand te doen van drank en drugs. De afgelopen tijd leek het goed te gaan; de flessen drank werden aan de kant gezet en hij gebruikte geen drugs meer.

Rosa klapt uit de school

Maar afgelopen weekend ging de rapper toch de fout in. Op Instagram lekte een foto uit waarop te zien was dat hij een peperdure fles champagne vasthoudt. En daarmee heeft hij zijn eerste belofte alweer verbroken.

Volgens Rosa, de vermeende nieuwe vriendin van Lil’ Kleine, heeft hij ook zijn andere belofte verbroken. In een privégesprek op Instagram valt te lezen dat de twee het gezellig hebben in België.

,,Ik heb hem rond mijn vinger, komt helemaal goed”, schrijft Rosa over Lil’ Kleine. Ze vertelt dat hij drugs aan het gebruiken is en er niet meer helemaal bij is. Volgens haar gaat het om cocaïne. ,,Hij zit zwaar onder de coke, hij brabbelt helemaal.”

Meer DenD