Vriendin Marco Schuitmaker moet wennen aan zijn bekendheid: ‘Compleet veranderd’

Vriendin van Marco blijft een mysterie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Marco Schuitmaker werd door het grote succes van Engelbewaarder in één klap bekend. Zijn bekendheid is iets waar zijn vriendin, die niet in de spotlights wil, nog steeds aan moet wennen.

Alleen op Spotify is Engelbewaarder inmiddels al 53 miljoen keer beluisterd. ,,Nooit had ik kunnen bedenken dat het zo’n succes zou worden”, vertelt Marco in gesprek met De Telegraaf.

‘Compleet veranderd’

Zijn leven is compleet veranderd. Maar, zo zegt Marco ook: ,,Ook het leven van mijn vriendin is erdoor veranderd. We moeten daar allebei een weg in vinden, maar we kennen elkaar heel goed we praten erover. Vertrouwen is een groot ding tussen ons en ik ben nuchter. Ik laat me niet gek maken. Niks is fijner dan als je thuiskomt en ook het gevoel hebt dat je thuis bent.”

Gezinsuitbreiding?

Denken Marco en zijn vriendin al aan gezinsuitbreiding? ,,We zijn dat niet aan het plannen”, antwoordt Marco. ,,Er gebeurt momenteel zo veel in onze levens, de focus ligt daarop. Gelukkig heb ik nog wat jaren. Ik ben nog jong. Een engeltje kan nog wel even wachten.”

Tags

MARCO SCHUITMAKER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck