Vriendin Sarah van André Hazes in therapie in Spanje

Sarah van Soelen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Tot jezelf komen in een Spaanse kliniek na alle aandacht en drukte die de relatie met Andre Hazes met zich meebrengt. Met dat doel voor ogen is Sarah van Soelen afgereisd naar Spanje waar ze een therapie volgt hoe om te gaan met die constante spanningen.

De familie van Sarah bevestigde dat ze inderdaad ervoor heeft gekozen om even adempauze te nemen. De reden is dat Sarah wil leren omgaan met alle mediadruk die de liefdesrelatie met de zanger met zich meebrengt.

Het ANP meldde vanavond dat om een soort ‘mediatraining’ zou gaan.

Aanvankelijk leken Hazes en Sarah alleen goede vrienden. Nadat de zanger was vertrokken bij zijn vorige liefde Monique Westenberg werd hij met open armen ontvangen door Sarah en haar familie. Al heel snel bleek dat het meer was dan alleen een vriendschap en inmiddels wonen de twee alweer een tijdje samen.

Het leven van André en Sarah is extra druk omdat ze beiden zeer actief zijn op sociale media. Ze laten heel veel zien van hun privéleven en bovendien willen ook andere media alles weten van het duo. Overigens is André’s moeder Rachel dolgelukkig met de keuze van haar zoon voor Sarah.

Tags

ANDRÉ HAZESKLINIEKRACHEL HAZESSARAH VAN SOELENTHERAPIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck