Vriendin Thierry Baudet onder vuur: ‘ze rommelt met dispuutleden’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Begin deze maand maakte Thierry Baudet (35) bekend een relatie te hebben met Davide Heijmans, en schreef ook dat ze verloofd waren! Dat was opmerkelijk, omdat de politicus het nooit eerder over Davide heeft gehad. Al snel gingen de wildste verhalen rond over de 22-jarige studente.

Roddels

Davide is freelance fotograaf en studeert psychologie. Volgens bronnen zit ze volop in het studentenleven en zou ze onlangs nog verschillende ‘avontuurtjes’ hebben beleefd met leden van een Amsterdams herendispuut.
Davide en Thierry wilden niet ingaan op deze roddels, maar de beste vriendin van Davide wil wél vertellen in hoeverre de geruchten waar zijn.

,,Ze is geen slet, ook al beweren die jongens van de studentenvereniging van wel”, vertelde vriendin die anoniem wil blijven aan Story. ,,Zij zeggen dat Davide op hun feestjes Thierry enkele keren met een andere man zou hebben bedrogen. Maar dat is absoluut niet waar.” De vriendin vertelt dat ze al twee jaar contact met elkaar hebben, maar het soms ook even stil was tussen hen. Toen heeft Davide wel contact gehad met jongens. ,,Maar het is niet zo dat ze in haar vrijgezellenperiode van de ene naar de andere jongen is gegaan.” Ze noemt haar zelfs redelijk preuts.

Huwelijk

Thierry en Davide hebben elkaar leren kennen bij een bijeenkomst die werd georganiseerd door de Universiteit van Amsterdam. De politicus was spreker, en Davide zat in het publiek. Ze raakten aan de praat en wisselden nummers uit. De vriendin vertelt aan Story dat Davide Thierry eerst afwees, maar dat de FvD’er volhield.

De beste vriendin van Davide ontmoette Thierry pas op 4 augustus, en Davide vertelde dat ze verloofd waren. ,,Ze vertelde dat hun verloving een liefdesovereenkomst is, daar hoeft geen huwelijk bij te horen.”

Hoewel het stel dus verloofd is, wonen ze niet samen en zijn dat voorlopig nog niet van plan. Davide woont net in een huis in Amsterdam-Oost met twee vriendinnen en richt zich volledig op haar studie Psychologie.

Tags

AFFAIREDAVIDEFORUM VOOR DEMOCRATIERODDELSSEKSTHIERRY BAUDETVERLOOFDVREEMDGAAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck