Vriendin Youri Mulder maakt Rob Goossens uit voor homo

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Lynn Schippers, 22 jaar jongere vriendin van voetbalanalist Youri Mulder (53), stuurde een opmerkelijk bericht naar Rob Goossens (31) . De journalist moet er even van bijkomen…

,,Wtf….Geen moment getwijfeld dat jij homo was.. wanneer ga je het je vriendin vertellen?”, schrijft Lynn Schippers in een privé bericht aan Rob via Instagram. Goossens reageert en schrijft terug: ,,Wat een vreselijke belediging, hier moet ik even van bijkomen”. Niet veel later stuurt hij er nog een berichtje achteraan: ,,Goed, ik ben weer bij. Fijne dag nog!”

‘Mooi van buiten, lelijk van binnen’

Het berichtje zit Rob blijkbaar dwars en deelt het met zijn volgers. Hij maakt een screenshot ervan en plaatst deze op zijn Twitter. ,,Heeft ze jou destijds ook op deze manier versierd, Youri?” schrijft Goossens erbij. ,,Mooi van buiten, lelijk van binnen. En straks ook lelijk van buiten en dan ruilt Youri haar in”, schrijft een mede Twitteraar.

Dit is niet de eerste keer dat Rob Goossens voor homo wordt uitgemaakt terwijl een relatie heeft met zijn Veranika waarmee hij dit jaar dochter Mia heeft gekregen.

Tags

HOMOROB GOOSSENS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck