Dit zijn de vriendinnen van de mannelijke medaille-winnaars

2114

Vanmiddag vielen er twee Nederlandse mannen in de prijzen bij de 1500 meter schaatsen op de Olympische spelen. Niet alleen zijn Kjeld Nuis en Patrick Roest succesvol in hun sport, want ook in de liefde gaat het hun voor de wint.

Kjeld

De gouden medaille-winnaar Kjeld Nuis (28) is al lang gelukkig met vriendin Jill de Robles. Ze hebben zelfs al een kindje: Jax. Het jongetje is op 6 september 2016 geboren. Op Instagram post Jill regelmatig foto’s van Jax en Kjeld.

 

Roest

Hoewel Patrick Roest, zilveren medaille-winnaar, pas 22 jaar oud is, heeft hij ook al een tijd een vriendin. Ze heet Martine Bruun en komt uit Noorwegen. Niet alleen haar vriend is sportief, want ook zijzelf sport graag. Ze zou ze skeeleren, wielrennen en schaatsen. Vooral in Schaatsen is ze net zoals haar vriend goed. Zo heeft een aantal keer meegedaan met de kampioenschappen voor junioren.

De twee nemen hun relatie zeer serieus, want de 21-jarige Martine is van Noorwegen naar Friesland verhuisd!

Sven

Zoals bekend is onze nationale schaatsheld Sven Kramer samen met Naomi van As. De hockeyster en schaatser zijn sinds 2007 al bij elkaar en hebben twee jaar geleden samen een grote boerderij in Amstelveen gekocht. Natuurlijk moedigde Naomi haar vriend aan toen hij zondag tijdens de spelen goud op de 5km won.

@naomivanasofficial ????????

A post shared by sven kramer (@svenkramer) on