Vriendinnen R. Kelly staan pers te woord

Door: DitjesDatjes
16-07-2019

LOS ANGELES – De twee huidige vriendinnen van R. Kelly zijn van plan een persconferentie te geven na de rechtbankzitting van de zanger dinsdag. Volgens TMZ staan Joycelyn Savage en Azriel Clary volledig achter de muzikant.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Alhoewel hun familie en bekenden van R. Kelly meermaals de angst hebben uitgesproken dat de twee gedwongen met de zanger leven, hebben Savage en Clary dat zelf altijd ontkend. Toen Kelly eerder dit jaar een interview gaf naar aanleiding van misbruikdocu Surviving R. Kelly, kwamen zijn vriendinnen ook aan het woord. Zij verklaarden allebei een relatie te hebben met de zanger.

Robert Kelly werd donderdag opnieuw gearresteerd voor meerdere gevallen van seksueel misbruik, waaronder seks met minderjarigen. Clary heeft eerder verklaard dat ze 17 jaar was toen ze een paar jaar geleden iets kreeg met de zanger, die nu 52 is.

Kelly moet dinsdag voorkomen in de zaak. De aanklager kondigde eerder aan dat ze de muzikant tot zijn rechtszaak achter tralies willen hebben, omdat hij vluchtgevaarlijk zou zijn. De I Believe I Can Fly-zanger was al op borgtocht vrij, nadat hij begin dit jaar in Chicago werd aangeklaagd voor het seksueel misbruiken van vier vrouwen. De nieuwe aanklachten tegen hem worden door een federale rechtbank behandeld, omdat de vermeende delicten in meer dan één staat plaatsvonden.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD