Vrouw Ali B RAZEND op media: ‘Hou ons uit beeld’

Breghje is WOEST op de media
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Breghje Kommers, de vrouw van Ali B, is razend nadat er beelden zijn verspreid van een familievakantie. Het stel is gespot in een hotel in Dubai en die beelden zijn razendsnel in de media beland.

Ali B werd de afgelopen tijd al meerdere keren in Dubai gespot. Hij leek nog altijd een luxe leventje te leiden, want hij werd in de duurste winkels in Dubai gespot. Maar op beelden die Yvonne Coldeweijer gisteren op Instagram deelde, bleek dat hij er inmiddels niet meer alleen is. Zijn vrouw en kinderen zijn de rapper achterna gereisd.

Breghje woest om verspreide beelden

Dat het gezin samen op vakantie is, lijkt erop te wijzen dat Breghje haar man, ondanks de beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag, blijft steunen. Het gezin verblijft momenteel in Westin Mina Seyahi Hotel, waar ze genieten van alle luxe.

Breghje heeft altijd haar kinderen afgeschermd op social media, en is daarom woest dat er beelden van de vakantie verspreid zijn. ,,Ik doe geen enkele uitspraken over ons privéleven, maar het raakt me ontzettend dat ik al dertien jaar zeer bewust mijn kinderen afscherm en dat een juicekanaal besluit dat verder niet te doen”, laat ze weten aan RTL Boulevard.

Tags

ALI BBREGHJE KOMMERSGELEKTUITGELEKTWOEST

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck