Vrouw Ali B weet van vreemdgaan: ‘Met twee andere vrouwen in Dubai’

Ali B met twee andere vrouwen in Dubai
Door: Charlotte Wijnen
03-01-2022

Het gonst de laatste tijd van de geruchten over Ali B. De rapper zou met regelmaat vreemdgaan en deze geruchten zouden ook terecht zijn gekomen bij zijn vrouw Breghje Krommers. Maar volgens nieuwe geruchten zou zij al lang op de hoogte zijn van het vreemdgaan van Ali…

Hoewel Ali B altijd vol bewondering over zijn vrouw Breghje praat en al vijftien jaar met haar getrouwd is, gaan er de laatste tijd heftige geruchten rond over hun huwelijk. Wie showbizzkanaal RealityFbi op Instagram volgt, krijgt namelijk een compleet ander beeld van de rapper. Met regelmaat worden berichten gepost waaruit blijkt dat Ali B vreemdgaat.

‘Breghje is al lang op de hoogte van vreemdgaan’

De rapper postte de laatste dagen foto’s dat hij vakantie aan het vieren is in Dubai, en volgens verschillende roddelkanalen zou hij daar met twee andere vrouwen zijn. Onder de vakantiefoto’s wordt Ali B dan ook behoorlijk door de mangel gehaald. Volgers reageren massaal dat hij een vreemdganger is, waarop de rapper besloten heeft de reacties te sluiten.

Heftige geruchten, vooral voor zijn vrouw Breghje. Maar volgens showbizzkanaal FawryNotSawry zou zij al lang weten dat haar man haar bedriegt. ,,Ik hoor net van een goede bron dat zijn vrouw Breghje hier al lang van op de hoogte is”, schrijft het kanaal op Instagram.

Meer DenD