Vrouw Amerikaanse muziekproducent doodgeschoten bij inbraak

Door: DitjesDatjes
01-12-2021

Jacqueline Avant, de vrouw van de bekende Amerikaanse muziekproducer Clarence Avant is woensdagochtend vroeg om het leven gekomen bij een inbraak in hun huis in Beverly Hills. Verschillende Amerikaanse beroemdheden hebben inmiddels gereageerd op de gewelddadige dood van de 81-jarige Amerikaanse.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Politie-eenheden arriveerden en troffen een slachtoffer aan met een schotwond”, aldus de politie van Los Angeles in een persbericht dat is gepubliceerd door TMZ. “De verdachten waren niet meer ter plaatse. Ambulancepersoneel van de brandweer van Beverly Hills heeft het slachtoffer naar een plaatselijk ziekenhuis vervoerd. Helaas heeft het slachtoffer het niet overleefd.”

Basketballegende Magic Johnson schreef op sociale media dat hij en zijn vrouw “absoluut verwoest” zijn door de dood van Avant. “Dit is de meest trieste dag in ons leven. Jackie was de liefste persoon die je ooit zou kunnen ontmoeten. Ze had een mooie ziel, een vriendelijk hart en had altijd een vriendelijk woord voor iedereen. Ze was stil, maar toch krachtig en erg slim.” Ook oud-president Bill Clinton heeft van zich laten horen. Hij noemt Avant “een geweldige vrouw, een geweldige partner voor Clarence en moeder voor Alex en Nicole, een actieve burger en een dierbare vriend voor Hillary en mij gedurende 30 jaar. Ze wekte bewondering, respect en genegenheid op bij iedereen die haar kende. We zijn diepbedroefd. Ze zal heel erg gemist worden.”

Avant was 54 jaar getrouwd met de 90-jarige Clarence Avant die bekend was als ‘The Black Godfather’. Hij werkte gedurende zijn carriere samen met grote namen als Jay-Z, Diddy, LA Reid en Babyface. Ook was hij een bekende van de voormalige Amerikaanse president Barack Obama. De dochter van het stel, Nicole Avant, is getrouwd met Netflix-topman Ted Sarandos.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD