Vrouw Hans Kazàn geeft update: ‘Geen wolkje meer aan de lucht’

Wendy geeft update over status Hans
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De schrik zat er afgelopen weken goed in bij Hans Kazàn en zijn vrouw Wendy. Voor de derde keer in amper twee maanden tijd werd Hans opgenomen in het ziekenhuis in Marbella. Maar uit een update die Wendy gisteren deelde, lijkt het eindelijk weer wat beter met hem te gaan.

Omdat Hans voor de derde keer in zo’n korte tijd in het ziekenhuis belandde, vragen velen zich af wat er met hem aan de hand is. Zijn symptomen kunnen bij zo’n vijftig verschillende ziektebeelden horen. ,,Hans kan dus van alles hebben. Het is om gek van te worden”, vertelde Wendy onlangs in weekblad Story.

‘Ik zie Hans per dag opknappen’

Toch blijft ze hoopvol. ,,Maar ik ben nog steeds vol vertrouwen dat het goed komt. De artsen hebben mij in de afgelopen tijd niet het gevoel gegeven dat het om iets ernstigs als kanker gaat. Ze hebben voor de zekerheid nu wel een uitgebreidere CT-scan gemaakt en een volledig bloedbeeld, maar zij denken echt dat ze de oorzaak gaan vinden in het medicijngebruik van Hans.”

Hans krijgt nu andere medicatie en zo denken ze er achter te komen op welke medicatie hij wel of niet goed reageert. ,,Het scheelt dat ik Hans per dag zie opknappen. Eten krijgt hij via een infuus waardoor hij kan aansterken.”

Strandwandeling

Inmiddels is Hans dus weer ontslagen uit het ziekenhuis. Gisteren deelde Wendy opnieuw een update over zijn gezondheid. ,,Zon, zee strand!”, schrijft ze bij een vrolijke foto van haar en Hans op het strand. ,,Daar droomden we vorige week van toen we nog in het ziekenhuis waren. Nu lopen we met onze blote voeten in het zand en is er ‘geen wolkje’ meer aan de lucht.”

Volgers reageren enthousiast op de mooie foto van het stel. ,,Super blij voor jullie. Wat zien jullie er goed uit”, schrijft een volger. En een ander: ,,Fijn om te zien dat het goed gaat nu.”

Tags

GEZONDHEIDHANS KAZÁNOPGENOMENZIEKENHUIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck