Vrouw Jim Bakkum uit zorgen over jongste dochter

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jim Bakkum en zijn vrouw Bettina Holwerda hebben samen drie kinderen: Lux, Posy en Molly. Over hun jongste kind, de 3-jarige Molly, zijn grote zorgen geweest. Vlak na de geboorte werd ze opgenomen in het ziekenhuis vanwege een infectie, iets wat nog steeds een grote impact op haar heeft.

Bettina koestert haar gezin, maar geeft wel toe dat moeder zijn én werken soms lastig is. ,,Ik jongleer me suf om alle ballen hoog te houden”, vertelt ze in Libelle. ,,Maar we hebben veel mazzel met onze twee goede oppassen.”

Verlatingsangst door ziekenhuisopname

Toch vindt Bettina het lastig om Molly, haar jongste dochter, bij de oppas te laten. Vlak na haar geboorte moest ze worden opgenomen in het ziekenhuis vanwege een infectie. Het meisje lag daar twaalf dagen tot ze eindelijk gezond het ziekenhuis mocht verlaten. Hoewel Molly inmiddels weer kerngezond is, heeft de ziekenhuisopname volgens Bettina nog altijd een grote impact op haar.

,,Allemaal bliepende apparaten en vreemde mensen om haar heen. Ik denk dat ze daar een soort verlatingsangst aan heeft overgehouden”, legt Bettina uit. Wanneer zij en Jim samen de deur uit moeten ontstaat er grote paniek bij Molly, waardoor Bettina besluit bij haar dochter te blijven tot ze gekalmeerd is. ,,Het voelt niet goed om mijn kind dan in paniek bij de oppas achter te laten.”

Tags

BETTINA HOLWERDAJIM BAKKUMZORGEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck