‘Bedrogen echtgenote draagt Manuel’s ring niet meer’

Manuel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Manuel Venderbos en Lente Voorhoeve hebben twee jaar geleden een affaire met elkaar gehad. Toen dat uitkwam, keerde Manuel met hangende pootjes terug naar echtgenote Suzanne, de moeder van zijn kinderen. Eind goed al goed, leek het. Of is de verzoening mislukt?

‘Ontzettend veel spijt’

Voormalig EO-presentator Manuel Venderbos ontkende in eerste instantie alle liefdesgeruchten rondom de affaire met Lente Voorhoeve. Maar toen er pikante foto’s verschenen, was er geen ontkennen meer aan. Schoorvoetend gaf hij toe: ,,Dit had nooit mogen gebeuren. Ik heb er ontzettend veel spijt van.”, Manuel liet weten dat hij en zijn vrouw Suzanne zouden vechten voor hun huwelijk en dat ze samen wilden proberen om er sterker uit te komen. Maar volgens weekblad Weekend is de werkelijkheid anders.

Wat is er aan de hand?

,,Suzanne, die heel erg christelijk is, liet zich in kleine kring ontvallen dat ze niet direct zou weggaan. Dat zou alleen maar meer commotie veroorzaken”, zegt een insider tegen het weekblad. ,,Van vorig najaar tot begin dit jaar verbleef Suzanne volgens mijn informatie niet meer in de echtelijke woning in Hilversum. Toen woonde ze ergens anders. Mogelijk bij familie.” Een verslaggever van het weekblad heeft gezien dat Suzanne haar trouwring niet draagt. ,,Nu kan het niet dragen een momentopname zijn, maar er kan ook meer aan de hand zijn”, schrijft Weekend. Als het weekblad aan Manuel vraagt hoe het nu gaat met zijn huwelijk, wil hij niet reageren. 

Tags

LENTE VOORHOEVEMANUEL VENDERBOSVROUW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck