Vrouw René van der Gijp reageert op ‘kaarsincident’

Vrouw René van der Gijp reageert op kaarsincident||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Minouche, de vrouw van René van der Gijp, heeft gereageerd op het ‘kaarsincident’ van Johan Derksen. Na het stoppen van Vandaag Inside hebben zij en René enorm veel steunbetuigingen ontvangen. ,,Dat zegt genoeg.”

De heren van Vandaag Inside lieten vorige week weten te stoppen met het programma nadat er grote ophef was ontstaan over het kaarsenverhaal van Johan Derksen.

Hectisch

De vrouw van René heeft inmiddels gereageerd op de VI-exit. ,,Afgelopen dagen waren hectisch kan je wel zeggen”, schrijft Minouche in Instagram Stories. ,,We hebben werkelijk duizenden berichten ontvangen van bekende maar ook veel onbekende mensen die steun betuigde. Ontzettend lief!”

Volgens haar zaten er ‘welgeteld 3 mensen’ tussen de berichten die wél blij waren dat Vandaag Inside van de buis is. ,,Dat zegt genoeg…”

Slaat terug naar haters

Met René gaat het goed, zo laat ze weten. ,,Met René is echt alles prima, hij geniet nu even van zijn vrije tijd.”

Wel gaat ze nog in op de haters. ,,Niet elke vrouw is een slachtoffer. Sommige vrouwen kunnen ondanks slechte ervaringen de humor van slechte anekdotes waarderen”, stelt ze. ,,Mensen bedreigen met een fake account omdat ze een andere mening hebben zegt meer over jou dan de geadresseerde. Mijn advies: bel een hulpijn. Want je hebt serieus hulp nodig.”

Hélène bedreigd

Niet alleen de heren van VI hebben dreigende berichten gekregen: Hélène Hendriks ontving serieuze bedreigingen nadat Johan het verhaal vertelde. In de talkshow HLF8 vertelde de presentatrice vrijdag dat de politie haar had geadviseerd om niet te reageren op de ophef rondom Vandaag Inside.

Tags

HÉLÈNE HENDRIKSJOHAN DERKSENRENE VAN DER GIJPVANDAAG INSIDEVIWILFRED GENEE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck