Vrouw Thijs Römer reageert na aantijgingen tegen haar man

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Igone de Jongh, de vrouw van Thijs Römer, heeft voor het eerst gereageerd na de aantijgingen die tegen haar man zijn gedaan. In een vragenrondje op Instagram laat ze weten hoe ze die periode als gezin zijn doorgekomen.

Thijs Römer wordt door een 20-jarige vrouw beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. De vrouw zegt dat ze zes jaar geleden contact kreeg met Thijs. Volgens haar heeft Thijs haar toen gevraagd om ongepaste foto’s en geluidsopnamen te sturen.

‘Ik was 14, Thijs’

,,Hey Thijs Römer. Ken je mij nog? Ik jou namelijk wel helaas. Ga je nu even eerlijk zijn over ons contact van 6 jaar geleden?”, schreef ze op Twitter. ,,Ik geef je een dag om zelf op te biechten. Ik was 14, Thijs. Ik was jong, dom en verliefd op jou. Misbruik heb je ervan gemaakt.”

Römer ontkent de beschuldigingen. ,,Tot op heden voelde ik mij niet genoodzaakt hierop te reageren”, schreef hij op Twitter. ,,Het verhaal over een toentertijd 14-jarig meisje waarmee ik grensoverschrijdend contact zou hebben gehad gaat mij als vader van een tienerdochter en weldenkend mens echter een brug te ver. Ik hoop niet dat het nodig zal zijn, maar als dit niet stopt zal ik aangifte moeten doen wegens smaad en laster.”

Igone reageert

Ook Igone heeft inmiddels gereageerd op de aantijgingen. ,,Hoe ben je samen met Thijs door die beschuldigingen gekomen een paar maanden terug?”, luidt een vraag van één van haar volgers.

,,Dichtbij elkaar blijven. Heel goed de kinderen beschermen”, antwoordt Igone. Ze deelt er een foto bij van haar gezin, waaruit blijkt dat ze voor de volle honderd procent achter haar man staat.

Tags

BESCHULDIGINGBESCHULDIGINGENIGONE DE JONGHTHIJS RÖMER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck