Vrouw Tom Egbers knokt voor haar man en gezin

Janke Dekker woedend over aanval op haar man Tom Egbers.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Janke Dekker, voorvrouw van de organisatie Mores, dat strijd tegen grensoverschrijdend gedrag in de wereld van acteurs, treedt terug. De onthullingen aan het adres van haar man Tom Egbers, de presentator van Studio Sport, hebben diepe wonden geslagen. Ze is woedend op De Volkskrant, die volgens haar onvoldoende wederhoor heeft toegepast.

Dekker stelt dat de wonden van 15 jaar geleden toen haar man Egbers een amoureuze verhouding had met een stagiaire van 22 jaar oud worden opengereten. ,,Ik vind het hel erg dat wij de wond die wij 15 jaar geleden als gezin hebben weten te helen nu, door een publiekelijk volkomen onjuiste verslaggeving, opengereten zien”.

De Volkskrant meldde zaterdag dat Egbers na de kortstondige affaire de stagiaire een tijdlang zou hebben gepest. De hoofdredactie van de NOS Sport heeft niet ingegrepen, maar was wel hiervan op de hoogte.

De dochter van Janke Dekker en Tom Egbers heeft vorige week nog een brief geschreven aan de Volkskrant-verslaggevers die het verhaal over de NOS sport-redactie schreven. ,,Alles wat in die brief stond is uit de krant gehouden. Hiermee is wezenlijke informatie bewust uit het artikel gehouden”, vindt Dekker.

Zondagavond is Tom Egbers niet te zien in Studio Sport. Hij heeft samen met de leiding van de sportredactie besloten eerst in gesprek te gaan na de opschudding van de laatste dagen. Zijn vrouw Janke Dekker, een bekende musicalster, vindt dat het verhaal over grensoverschrijdend gedrag in de Volkskrant uiterst beschadigend is voor haar gezin. De commotie raakt haar gezin hard, zegt ze in een verklaring.

Tags

DE VOLKSKRANTGRENSOVERSCHRIJDEND GEDRAGJANKE DEKKERTOM EGBERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck