Vrouw van Belgische presentator zwanger: ‘Ik weet niet of ik de vader ben’

Ruben niet zeker van vaderschap
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De Belgische presentator Ruben van Gucht heeft onlangs bekendgemaakt een kindje te verwachten met zijn vrouw. Geweldig babynieuws, maar Ruben schijnt met iets in zijn maag te zitten. Hij weet namelijk niet zeker of hij de vader is…

De juicekanalen hebben hun pijlen niet alleen meer gericht op bekende Nederlanders, maar ook op bekende Vlamingen. Zo bracht Juicechannel een bizar verhaal over presentator Ruben van Gucht die niet met één, maar met twee vrouwen vreemd zou zijn gegaan.

Vreemd met twee vrouwen

,,Hij is vreemdgegaan met Blanka Vlasic. Hij is nu met haar getrouwd en ze lijken het perfecte koppel, maar niets is minder waar”, meldde Juicechannel op Instagram.

Volgens het kanaal ging Ruben in zijn eerste huwelijk ook vreemd met een andere vrouw, namelijk met Charlotte van Looy. ,,Dat Ruben vreemdging met Charlotte is nooit out in the open geweest, dit omdat Ruben nu nog steeds met haar vreemdgaat. En hier zijn ook een aantal aanwijzingen van die gewoon open en bloot op Instagram staan.”

Is zijn vrouw wel van hém zwanger?

Al snel bevestigden volgers het verhaal, maar er is méér. Ruben en Blanka verwachten binnenkort een kindje samen, maar Ruben spreekt nog steeds af met andere dames. Tegen één van deze dames heeft hij het een en ander verteld over zijn huwelijk met Blanka. Deze dame klapt nu uit de school.

,,Hij heeft haar verteld dat Blanka en hij een open relatie hebben en ze zijn getrouwd vanwege haar geloofsovertuiging en dat hij dit eigenlijk nog niet wilde”, meldt Juicechannel. ,,Ook heeft Ruben aan haar verteld dat hij niet zeker weet of hij wel de vader van het kindje is, vanwege de open relatie.”

Tags

JUICERUBEN VAN GUCHT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie